aukcija zadruga Can Be Fun For Anyone

Prema najavi meteorologa, danas bi živa u termometru trebalo da dostigne 36 podeok u našoj prestonici, što predstavlja najtopliji avgustovski dan u poslednje dve godine.

5. Jamčevina iznosi 10% početne cijene za pokretninu na koju se dostavlja ponuda i uplaćuje se u korist računa stečajnog dužnika IBAN HR7723900011101045388, uz opis plaćanja /Jamčevina St-997/16, Coning dd u stečaju/ te uz upis OIB-a u poziv na broj odobrenja. Posljednji dan uplate jamčevine je 30.04.2019. godine. Kupcu će se plaćena jamčevina uračunati u cijenu, a ostalima će biti vraćena u roku od 8 dana od dana otvaranja ponude, bez kamata. 6. O rezultatu će ponuđači biti obaviješteni u roku od 8 dana od dana izbora najpovoljnije ponude. Prodavatelj zadržava pravo da ne prihvati niti jednu ponudu za kupnju pokretnina ukoliko bi to bilo u suprotnosti s interesima stečajnog dužnika. seven. Ponuditelj čija se ponuda prihvati kao najpovoljnija, dužan je uplatiti preostali dio kupoprodajnog iznosa iz ponude u roku od eight dana od ispostave predračuna. Ovaj rok smatra se bitnim sastojkom i propuštanje roka smatra se da je ponuditelj odustao od ponude te će se predračun ispostaviti slijedećem ponudit

Na kraju, nakon svega ja opet ne bi izbjegao kupinu auta na aukciji(al direktno ja, ne preko preprodavaca-u United states of america se i to zna ako je auto bilo na aukciji pa ti ga neko preprodaje) jer u sustini i kad kupujes od vlasnika car to je kockanje kao i ovo, ovo bar platis manje.

- za ovaj ton kupac na licitiranu cijenu plaća ten % carine i seventeen % poreza! Stvari ponuđene na aukciji se prodaju u „ stanju u kakvom jesu“, bez website garancije ili testiranja ispravnosti!

eleven. Šta ako se desi da izgubim CITES dozvolu za prekogranični promet životinja u ličnom vlasništvu?

Premda u Srbiji vlada konstantna besparica, ljudi sve češće traže radnje u kojima će za manje novca moći da kupe kako hranu, tako i garderobu.

Novi pravilnik o organizovanom prevozu dece: Sva deca moraju biti vezana pojasem, mir i disciplina tokom vožnje

Moguća provjera po vašem izboru Mersada Berbera se uvrštava među najveće slikare neoklasiciste njego...

Takodjer, na aukcije vecinom idu auta koja je pokupio pauk pa vlasnik nema da plati $three hundred-400 za otkupi automobile i kamata E-aukciju mu raste svakog sata, nakon odredjenog perioda auto ide na aukciju.

Do prodaje robe dolazi i ako carinski organ utvrdi da je roba neovlašćeno uneta u carinsko područje ili da roba nije stavljena pod carinski nadzor.

Ukoliko se radi o vrstama navedenim u CITES Dodacima , neophodno je da se pre putovanja pribavi izvozna CITES dozvola ili CITES potvrda o ponovnom izvozu, kao i uvozna CITES dozvola, od nadležnih upravnih organa za CITES u državi uvoza i izvoza.

Под таквом робом се подразумевају и дуванске прерађевине које нису обележене на прописан начин (без акцизних маркица).

- za ovaj large amount kupac na licitiranu cijenu plaća 10 % carine i seventeen % poreza! Stvari ponuđene na aukciji se prodaju u „ stanju u kakvom jesu“, bez garancije ili testiranja ispravnosti!

Када је у питању роба, онда је учешће на лицитацијама ограничено на правна лица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *